Logo NSO RetailBranchedag

Waarom meedoen aan de NSO Retail Branchedag?


De NSO Retail Branchedag is een uniek event gericht op de ontwikkelingen en ondernemerschap in de tabaksretail. Het is het eerste kennis- en ontmoetingsplek voor ondernemers uit de branches van tabak, gemak, benzinestations en supermarkten. Allen hebben te maken met de snel veranderende wet- en regelgeving die invloed heeft op de totale tabaksretail. De branchedag wordt een samenkomst van ondernemers, winkelformules, groothandel, leveranciers en fabrikanten om samen in gesprek te gaan, kennis, informatie en inspiratie over te dragen én te delen om antwoorden te vinden en goed voorbereid op weg te gaan naar een kansrijke tabaksretail.

De NSO Retail Branchedag kenmerkt zich door gastvrijheid, een zeer waardevol programma en een professionele uitstraling. Georganiseerd in de Expo Houten, een goed bereikbare en centrale locatie midden in Nederland.

Als partner krijgt u de ideale gelegenheid om uw (bestaande) relaties te ontmoeten, te onderhouden en de samenwerkingsverbanden aan te halen. Een estafetteploeg is namelijk zo sterk als de zwakste schakel.

Voor meer informatie over deelname of sponsoring van de NSO Retail Branchedag neemt u contact op met Wilbur Gans via beurs@nsoretail of 06 - 411 97 602.