Logo NSO RetailBranchedag

Waarom zou u de NSO Retail Branchedag moeten bezoeken?


De NSO Retail Branchedag is een uniek event gericht op de ontwikkelingen en ondernemerschap in de tabaksretail. Het is het eerste kennis- en ontmoetingsplek voor ondernemers uit de branches van tabak, gemak, benzinestations en supermarkten. 

Op de NSO Retail Branchedag krijgt u antwoorden op uw vragen. Vragen die u aan de branchevereniging kunt stellen. Of aan de winkelformules, groothandels, fabrikanten en leveranciers. Met de antwoorden op uw vragen bent u op de hoogte van de impact van de veranderende wet- en regelgeving op uw ondernemerschap en weet u welke voorbereidingen u moet treffen om toekomstbestendig te zijn én te blijven.

De NSO Retail Branchedag biedt u een zeer waardevol dagprogramma van 10.00 - 17.00 uur. Op de dag zal het aan u niets ontbreken. Voor leden van NSO Retail is de toegang vrij van kosten, overigen betalen € 15,00 toegang. Dit is inclusief parkeren, catering (ontbijt, lunch, koffie, thee, frisdranken en (netwerk)borrel). En natuurlijk een dag voor waardevolle kennis, informatie én inspiratie.

Heeft u vragen over de NSO Retail Branchedag neemt u contact op met Wilbur Gans via beurs@nsoretail.